Referencer

Her på siden har du mulighed for at se nogle af de mange opgaver Videx Danmark har været med til i nyere tid. Hvis du har brug for flere oplysninger vedr. en bestemt sag, er du velkommen til at Kontakte os.

- DEAS

A/B Møntmestergården består af to porte med henholdsvis 5 og 8 opgange i gården på Møntmestervejen, og 10 opgange på Tomsgårdsvejen med i alt 199 lejligheder.

Til opgaven blev der valgt en løsning med både rustfrit stål og 8000 serien, med audio svartelefonerne 3172B i lejlighederne.

Yard House

- walls A/S

Yard House er en nyopført  boligbebyggelse med i alt 16 gårdhavehuse i to etager.

Til opgaven blev der valgt en løsning med

en specialdesignet postkasse i rustfrit stål med et kamera intergreret i. I husene faldt valget på SL5488 videotelefoner.

Total renovering og modernisering af i alt 16 huse, hvor 33 lejligheder er blevet til 25 tidssvarende lejligheder.

Til opgaven er der valgt specialdesignede messing navneplade med en lille halvmåne lampe. I lejlighederne faldt vælget på 924M svartelefoner.

- BOLIGEXPERTEN boligadministration

A/B Leif består af 8 opgange med i alt 80 lejligheder, samt 27 adgangspunkter.

Til opgaven blev der valgt en rustfrit stål løsning med video svartelefoner og GSM adgangskontrol.

Handelsbanken i Hillerød stod overfor en omfattende renovering og ønskede en specialdesignet stander og tableauer tilpasset indgangspartiet ift. design og materiale.

Dissee blev designet i stål med indbygget kamera og forstærker specialt tilpasset opgaven.  

E/F Kongedybet består af 3 opgange med 10 lejligheder i hver.

Til opgaven blev der valgt en messing erstatningsnavneplade til indvending montering, med 3172B svartelefoner i lejlighederne.

- Familien Hildebrandt

Hotellet Skt. Annæ fik en facelift i 2015, hvilket også betød et nyt og moderne dørtelefonanlæg fra Videx. I samarbejde med arkitekt Peter Hammer, blev dørtableauet udviklet i bruneret messing med et stort graveret skilt med hotellets navn. I receptionen er der placeret en videosvartelefon 3678. 

- Buen

Løvgaarden består af 23 opgange med i alt 261 lejligheder. Til opgaven blev der valgt en rustfrit stål navneplade med video svartelefoner SL5478N i lejlighederne. 

© Videx Danmark | Hammershusgade 15 | DK-2100 København Ø  | Tel + 45 3929 8000 | videx@videx.dk