GSM dørtelefoni

GSM dørtelefoni

Videx GSM dørpanel gør de traditionelle dørtelefoner overflødige ved at bruge GSM nettet som opkaldsplatform til beboernes egen telefon. 

 

Når der trykkes på opkaldsknappen på dørtableauet, vil den i stedet for at ringe op til en almindelig dørtelefon, ringe direkte til beboerens mobil- eller fastnettelefon. Det betyder at du ikke engang behøver at være hjemme, for f.eks. at lukke postmanden ind i opgangen. 

Dokumentation

Download en PDF til print eller videre forklaring af GSM-systemet.

GSM

Digitalt GSM

GSM-panelets funktioner

GSM-dørpanelet kan konfigureres med op til 50 opkaldsknapper og har desuden indbygget briklæser der kan håndtere op til 1000 brugere. Fronten er udstyret med 4 LED’er der indikerer status som også kan suppleres med tale, dog kun på engelsk.

 

Dørpanelet har mulighed for viderestilling således det kan ringe til alternative numre, hvis telefonen er slukket, optaget eller ikke besvares.

Der er også mulighed for at ringe op til panelet og åbne døren via din mobil/fastnet -telefon. Dette kan være en fordel hvis fx en vicevært eller ejendomsadministration skal fjernåbne gadedøren for en håndværker. 

 

Panelet programmeres ved hjælp af SMS eller en computer tilsluttet med USB. Derved kan der bl.a. oprettes og redigeres brugere, ændres telefonnumre, låserelætid, opkaldstid, mikrofon- og højtalervolumen samt mange andre funktioner. 

Der genereres automatisk hændelseslog med alle hændelser som ligeledes kan tilgås / downloades via USB med den tilhørende software**. 

Digital GSM

GSM tableauet findes også i en tigital udgave der kan have op til 1000 indkodede telefonnumre, og brugerne kan gratis ringe til panelet og aktivere låsen. Derudover råder systemet over et kodetastatur, som brugerne hver især kan bruge til at åbne døren med.

Det digitale GSM-tableau har ikke indbygget briklæser.

 

Modulet kan kombineres med en informationstavle, som giver det bedste overblik over brugerne.

Indbygning

GSM systemet kan naturligvis også monteres i en specialdesignet navneplade efter aftale. Dørstationerne udarbejdes i robust og syrefast 2mm rustfrit stål, poleret messing eller kobber.

Navnepladerne indeholder højtalergitter, ringetryk, skilteholdere og andet.

Der kan tilvælges kodetastatur, kamera, proxlæser og belysning.

GSM Kit

GSM Kit egner sig til virksomheder med varemodtagelse og kontor. Få nemt fat i en medarbejder fra dørstationen direkte på mobiltelefonen.

GSM Kit fås med 1 eller 2 tryk og indeholder en antenne og en 12VDC strømforsyning. 

Nem og hurtig installation.

© Videx Danmark | Hammershusgade 15 | DK-2100 København Ø  | Tel + 45 3929 8000 | videx@videx.dk