Dørstationer med modulopbygning

Videx traditionelle systemer omfatter de grundlæggende funktioner, der kræves af et porttelefonanlæg. 8000 serien er et fleksibelt og omkostningseffektivt anlæg, som er velegnet til små og mellemstore opgaver.

8000 serien byder på mange forskellige tilvalgsmuligheder, som gør at stationerne nemt og billigt kan tilpasses alle ønsker og behov.

8000 serien kan opbygges som et videoanlæg. Derved kan beboeren følge med i hvem gæsten er og dermed skabe tryghed for beboeren.
De nyeste kameraer bygger på en Day/Night teknologi, som vises med farvebillede om dagen og sort/hvid billede om natten. Kameraerne skifter automatisk efter lysforholdene, så billederne altid har den optimale klarhed og skarphed.

Dørstationer med specialdesignet navneplade

Videx gør det muligt at udskifte den nuværende navneplade ud med en stilren og flot metalplade. Dørstationerne udarbejdes i robust og syrefast 2mm rustfrit stål, poleret messing eller kobber.

Navnepladerne indeholder højtalergitter, ringetryk, skilteholdere og andet. Der kan tilvælges kodetastatur, kamera, proxlæser og belysning.

1/1

© Videx Danmark | Hammershusgade 15 | DK-2100 København Ø  | Tel + 45 3929 8000 | videx@videx.dk